De introductieweek

Introductieweek Business Studies voor Inholland Haarlem

 

De introductieweek van dit jaar zal beginnen op dinsdag 29 augustus 2023. Je wordt om 09:00 verwacht in de aankomsthal van Inholland. De introductieweek zal drie volle dagen duren waar lunch en diner verzorgd zal worden.

Tijdens deze week maak je op een leuke manier kennis met de opleiding, je medestudenten en de stad Haarlem. Je zal de school leren kennen en je eerste Business Case gaan maken, maar wij vinden het tijdens de introductieweek ook cruciaal dat iedereen het naar zijn zin heeft. Zo zal er genoeg ruimte voor ontspanning zijn, denk aan een checkpointrace door Haarlem, een spetterende kroegentocht en een geweldig eindfeest in het Patronaat als afsluiter!

 

Kortom, als je bij de introductieweek geweest bent is het ijs al vóór je eerste college gebroken en ben je klaar om op een gezellig manier te starten met je studie!

 

De kosten die aan de introductieweek verbonden zijn bedragen €92,77- welke we je vooraf vragen te betalen. Hiervan worden de activiteiten, lunch en avondmaaltijden betaald.

Let op!! VOL=VOL