Over ons

Onafhankelijke Heeren Dispuut Carpe Noctem, kortweg O.H.D.C.N. is het enige actieve herendispuut in Haarlem. Ons dispuut is op 21 september 1998 opgericht en werft zijn leden over het algemeen via de economische opleidingen van Inholland Haarlem.

Elke woensdag komen wij samen in Café de Koning waar onze wekelijkse borrel plaatsvind. Daarnaast organiseren wij elke maand een activiteit, denk hierbij aan een nieuwjaarsdiner, een broertjes- en zusjes dag of een BBQ-boottocht samen met O.D.D.C.N., het Onafhankelijke Dames Dispuut Carpe Noctem.

Naast onze maandelijkse activiteiten hebben wij verschillende grotere jaarlijkse activiteiten. Denk hierbij aan een Sneekweek, twee keer per jaar een trip naar ons bevriende Heeren Dispuut Upper Ten in Maastricht, en een overweldigende Biercantus in ons eigen Haarlem.

Wij organiseren al jaren de introductieweek van Business Studies, Ad Logistiek en Finance & Control. We zullen niet te missen zijn en zorgen ervoor dat alle studenten het tijdens deze week meer dan naar hun zin hebben!

Heb je interesse of lijkt het gewoon leuk een keer een biertje mee te drinken ben je van harte welkom om op woensdagavond langs te komen, meestal zijn we vanaf 21:00 in Café de Koning of stuur een mail naar senaat@ohdcn.nl

Voor meer informatie neem een kijkje op onze website. www.ohdcn.nl